ניחוחות קפה
אמנם המשקה המוכר לכולנו, הקפה, כבש את העולם בנונשלנט, אך ההגעה של הניחוח לעולם הבשמים לא היה קל כלל וכל. הרצון היה קיים, אבל במציאות, קשה מאוד לעבוד עם קפה. על מנת לייצר תו של קפה, רוקחי בשמים השתמשו בקפה אבסולו, הקפה האמיתי, הבוסר, היישר מהעץ, ללא שום התערבות כימית או כיוצא בזה. הם הוציאו את התמצית על-ידי שריפת חומר הגלם, הזרעים והתיכו אותם.
החומר שיוצא הוא נוזל צמיגי שייחודו הוא בעמידות שלו מפני נזקי חום שונים וניתן לאחסן אותו בקלות ולשמר את אותו ניחוח שמדגדג את בלוטות הטעם שלנו, ועכשיו גם את חוש הריח שלנו.
בכל מצב צבירה, כזה או אחר, הקפה מקסים את האף שלנו עם התווים המורכבים והמעוררים שלו.
הקפה בכללי, תורם להפצת הארומה באוויר, לא משנה איזה תו מתלווה אליו.